vlinder
Te-koop


Stenen bungalow naar uw wensen gebouwd.

Sinds kort is het ook mogelijk om een ruime stenen recreatiewoning op ons park te laten bouwen.
Volledig onder bouwbesluit. Desgewenst met zonnepanelen, luchtwarmtepomp en triple-glas.
Lees verder voor nadere info.

Uw recreatiewoning op Dennenoord

Het Bestemmingsplan van de gemeente Boxtel bepaalt dat op Dennenoord  recreatiewoningen mogen worden gebouwd tot een grootte van 250 m3. 
Wij hebben een woning laten ontwikkelen die aan die eis voldoet en die een maximale binnenruimte biedt. Dit is gerealiseerd door een plat dak toe te passen waardoor geen ruimte verloren gaat onder de dakconstructie. Dit leidt tot een woning van bijna 90 m2 aan vloeroppervlakte, waarbij elke m2 nuttig kan worden gebruikt. Twee royale slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche toilet en badmeubel. Een berging met c.v-opstelling en aansluitingen voor witgoed. In de hal een separaat tweede toilet.  En een woonkamer van 37 m2 met daarin een open of halfopen keuken met alle gewenste apparatuur. Grote openslaande tuindeuren leiden naar de ruime tuin en het terras.
Tevens hebben we de woning zoveel mogelijk levensloopbestendig gemaakt door de toepassing van bredere deuren, het ontbreken van drempels en een slimme inrichting van b.v. de badkamer waardoor u en uw partner (nu of straks) ook met rolstoel of rollator prima uit de voeten kunnen.
En uiteraard zijn alle woonfuncties op de begane grond gesitueerd.
  
Er is gedacht aan optimaal wooncomfort door gebruik te maken van een laagtemperatuur vloerverwarmingssysteem in combinatie met een perfecte isolatie. Het binnenklimaat wordt verder geregeld door een goede luchtbehandeling.
Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor triple-glas, luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Daarmee wordt uw recreatiebungalow bijna zelfvoorzienend!!

Al onze inspanningen maken dat de woning volledig onder bouwbesluit wordt gerealiseerd. De recreatiebungalow voldoet volgens de vergunningverleners van de gemeente Boxtel aan alle daaraan te stellen eisen.

De woning wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Troeijen. Een plaatselijk bouwbedrijf met  een uitstekende staat van dienst, met gekwalificeerde medewerkers en onderaannemers, die secuur en zorgvuldig uw bungalow zullen realiseren.
Daarbij kunt u kiezen voor een oplevering volledig sleutel-klaar, of een oplevering in een casco-variant, waarbij in onderling overleg is te bepalen welke werkzaamheden u na onze oplevering zelf gaat of laat doen.
 
Voor nadere informatie over onze recreatiewoningen kunt u met ons contact opnemen. Liefst maken we met u een afspraak om in alle rust een recreatiewoning te bekijken. Van daaruit ontwerpen we uw droomhuis.

Recreatiepark Dennenoord,
Dennendreef 5, 5282 HK Boxtel
Tel: 0411 601280 Website: www.recreatieparkdennenoord.nl
 Reageer
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Vraag / opmerking:
 


Terug naar index

voor-ieder-wat-wils

Recreatiepark Dennenoord
Dennendreef 5
5282 HK Boxtel
tel. 0411-601280

info@campingdennenoord.nl

webdesign holidaymedia.nl