vlinder
Omgeving
rivier

koe-in-weide

Welkom in onze Horeca

In onze horeca kunt u, op afspraak, tijdens uw fiets– en wandeltochten, terecht voor een vers gezet kopje koffie of thee. Een heerlijk stuk warme appeltaart of een saucijzenbroodje erbij... U zegt het maar.

Wilt u een keer biljarten? Ook dan kunt u bij ons terecht. We hebben een pool biljart en een, verwarmd, carambole biljart. Gooit u liever een partij darts ook dan kunt u hier terecht.

Op ons grote plein, gelegen aan het terras, kunt u of uw (klein)kinderen buitenspellen doen. En zijn de kinderen wat groter, dan kunt u ze in de grote omheinde speeltuin zelfstandig laten spelen. Vanaf het terras kunt u toch een oogje in ’t zeil houden.
In onze speeltuin staan diverse grote gecertificeerde toestellen op een ondergrond van rul zand. Diverse schommels, wippen, klimmogelijkheden. Maar ook een kabelbaan van 36 meter!! En in een apart gedeelte enkele grote trampolines. Uw (klein)kinderen krijgen er niet genoeg van. En voor u eventueel enkele lekkere banken om dat allemaal te aanschouwen.

Tevens beschikken wij over diverse mogelijkheden en ruimten voor het houden van uw feest, uw vergadering of het geven van een cursus. Wij hebben uiteraard een beamer met scherm en een flip–over. Ook een internetaansluiting is beschikbaar.

Daarnaast is er de jaarlijkse braderie (laatste zondag in juli) op het grote plein voor de horeca. Diverse kramen met een grote diversiteit aan artikelen. Van heinde en verre komen mensen om deze braderie te bezoeken.

Wij zijn op afspraak voor u beschikbaar.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.
Tel. 0411 - 601280 of info@campingdennenoord.nl

voor-ieder-wat-wils

Recreatiepark Dennenoord
Dennendreef 5
5282 HK Boxtel
tel. 0411-601280

info@campingdennenoord.nl

webdesign holidaymedia.nl