vlinder
Hotel

Zorghotel Dennenoord

Een nieuwe ontwikkeling die op Dennenoord gaat plaatsvinden is het realiseren van een aantal zorgkamers in de nieuwbouw die enkele jaren geleden aan het plein is gebouwd.

De bedoeling is dat 10 kamers worden gerealiseerd waar o.a. mensen met een zorgbehoefte, samen met hun mantelzorger, of zorgaanbieder een fijne  vakantie of dagbesteding kunnen doorbrengen.
Daarnaast zijn deze kamers ook prima geschikt voor bv bedrijven om tijdelijk zijn/haar werknemers onder te brengen. Te denken valt aan (interim) directeur(en) werknemers die wat verder weg wonen enz.
Ons hotel is niet gericht op seizoenarbeiders o.i.d.

Door combinatie zorgvragers en reguliere gasten maken we ons uniek in de maatschappij. Immers we zijn allemaal mensen in1 gemeenschap wat ons hotel uitspreekt! In het Brabants Dagblad, editie Meierij, is op 13 februari 2009 hierover in een leuk artikel, uitgebreid geschreven. Dat artikel kunt u nalezen op 
http://www.brabantsdagblad.nl/regios/meierij/inboxmeierij/4504446/Zorgkamers-op-Dennenoord.ece

Als alle procedures snel kunnen worden doorlopen, kunnen we gaan beginnen met de aanpassingen.
Inmiddels heeft de gemeente Boxtel aangegeven ons initiatief te ondersteunen. Samen werken we op dit moment aan de formele voorbereidingen. Op deze website kunt u volgen hoe we vorderen.
en gevorderd zijn we al een heel eind.
We kunnen alvast mededelen dat tzover we nu kunnen inschatten in vooorjaar 2016 hethotel zullen openen.
 

voor-ieder-wat-wils

Recreatiepark Dennenoord
Dennendreef 5
5282 HK Boxtel
tel. 0411-601280

info@campingdennenoord.nl

webdesign holidaymedia.nl