vlinder
Welkom
receptie

rivier-in-de-buurt

Recreatiepark Dennenoord
Schitterend gelegen in een rustig deel van ons nieuwste
Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Recreatiepark Dennenoord

Midden in Het Groene Woud, daar waar de Meierij van Den Bosch en het Kempenland elkaar omarmen ligt Recreatiepark Dennenoord, een chalet- en stacaravanpark, gevestigd aan de Dennendreef in Boxtel. Op Dennenoord kunt u in uw eigen chalet of stacaravan genieten van rust, ruimte, privacy en ontspanning. Gastvrijheid en aandacht zijn bij ons nog echt belangrijk.

De laatste jaren heeft ons park zich ontwikkeld tot een park met ongeveer 200 ruime plaatsen voor chalets en stacaravans. Met afzonderlijke slagboominstallaties is ons park in een drietal delen opgesplitst: een chaletpark met ruim 60 plaatsen voor gasten die de leeftijd van 50 hebben bereikt en een kleinschalig chaletpark met ruim 30 chalets waar dat leeftijdscriterium niet geldt.
Het derde parkdeel met ruim 100 percelen is afzonderlijk bereikbaar via de hoofdingang. Alle paden zijn geasfalteerd. En elk perceel is voorzien van aansluitingen op water en elektra, uiteraard riool, maar ook een gasleidingnetwerk is beschikbaar. Een uitgebreid kabelnetwerk voor uw tv-signaal is ook vanzelfsprekend. Daarnaast kunt u via ons kabelsysteem een internetaansluiting realiseren. Ook een vaste telefoonaansluiting is mogelijk.

Centraal op het terrein ligt een groot plein van 1000 m2, met daaromheen het horeca-gebouw D'n Huiskamer van Dennenoord, het terras, de grote speeltuin, ons nieuwe sanitair, de fitness, de sauna en nog een nieuw bedrijfsgebouw waar we grote plannen me hebben.

In D'n Huiskamer kunt u terecht voor uw hapje en drankje. Wij zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen. Op het plein is een groot permanent dam- en schaakbord aanwezig. Ook in een jeu de boulesbaan is voorzien. En ook een tafeltennistafel ontbreekt niet. Onze meest gebruikte voorziening is echter de trampolineruimte: enkele grote trampolines bij elkaar in een veilig afgeschermd terrein met een zachte ondergrond van gras en houtsnippers.
Het grote achthoekige zwembad met een doorsnede van 18 meter met kleuterbad ligt op 50 meter van het centrale plein.

Het Groene Woud

Nationaal landschap Het Groene Woud tussen Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch groeit uit tot één van de meest natuurrijke gebieden van Nederland. Hier gaan natuur en cultuurhistorisch erfgoed hand in hand met recreatie. Met traditionele 'boerennatuur', met unieke flora en fauna, met recreatie voor jong en oud, met té veel om op te noemen. Een rijk gebied waar de echte natuurliefhebber oren en ogen tekort komt. Voorproeven kunt u op www.hetgroenewoud.com

Wij beschikken over wandelmogelijkheden via de bekende knooppuntroutes. Enkele lopen direct langs ons park. Overnachtingen in onze blokhutten zijn daarmee prima te combineren.

Uitstapjes in de omgeving

Er is in ons land waarschijnlijk geen streek te vinden waar zoveel attracties en bezienswaardigheden zo dicht bij elkaar zijn gesitueerd. Mogen wij u de belangrijkste noemen:

  • De Efteling in Kaatsheuvel
  • Strand- en Speelland en Safari Beekse Bergen in Tilburg
  • Het Autotron in Rosmalen

Ga ook eens kijken naar de kathedrale basiliek de Sint Jan of bezoek een van de 80 grotere of kleinere musea in Brabant. Fijn winkelen kunt u in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of iets verder weg in Antwerpen of Dusseldorf. Zoals u ziet volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf in ons gemoedelijke Brabant.

voor-ieder-wat-wils

Recreatiepark Dennenoord
Dennendreef 5
5282 HK Boxtel
tel. 0411-601280

info@campingdennenoord.nl

webdesign holidaymedia.nl